Termeni si conditii

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor, Raspunderea

       

           Folosirea site-ului orice-oricum.ro(inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. European Autohouse S.R.L. prin intermediul site-ului orice-oricum.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

 

Furnizor: S.C. European Autohouse S.R.L. prin site-ul web www.orice-oricum.ro.

 

Folosirea site-ului www.orice-oricum.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

 

S.C. European Autohouse S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

 

S.C. European Autohouse S.R.L si implicit www.orice-oricum.ro nu are nici o implicare in relatia Vanzator-Curier-Cumparator sau Vanzator- Cumparator si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele neintelegeri sau deficiente intervenite pana si dupa livrarea produsului.

 

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si / sau transmise in Internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorului.Furnizorul nu va putea fi tras la raspundere in nici un fel pentru actiunile utilizatorului.

 

Prin acceptarea termenilor si conditiilor va dati acordul ca in situatia in care furnizorul constata abateri de la termenii si conditiile prezentului document sa poate inchida contul si implicit stergerea anunturilor gratuite sau promovate ale utilizatorului  fara nici o pretentie prezenta si viitoare fata de furnizor fara o notificare prealabila.De asemeni proprietarul siteului poate tine site-ul in mentenanta un termen de pana la 72 de ore fara ca acesta sa poarte vreo responsabilitate fata de utilizatori,terti sau vizitatorii siteului.

 

Utilizatorul isi da acordul expres ca detinatorul sitelui sa stocheze si afiseze public  urmatoarele date(nume,pseudonim ,adresa ,telefon,adresa email,facebook link ,youtube link,web link,continutul anunturilor,poze) care ar putea fi considerate cu caracter personal pentru a ajuta utilizatorul sa beneficieze din plin de serviciile oferite de site.Toate aceste date sunt stocate temporar pana la stergerea acestora de catre utilizator sau pana la expirarea lor dupa caz. Nu verificam veridicitatea anunturilor si datelor afisate pe site . Utilizatorul este direct raspunzator de datele personale si anunturile postate care vor afisate public  pe site. Detinatorul siteului orice-oricum.ro NU cere, NU solicitata si NU stocheaza sub nici o forma  urmatoarele date cu caracter personal: CNP, seria si numarul CI,date bancare, informatii de pe cardul personal.

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) SC European Autohouse SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană pana la stergerea acestora de catre utilizator. Scopul prelucrarii acestor date este cel amintit mai sus. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil sau sa le modificati dumneavoastra. Detinatorul siteului nu  raspunde pentru veridicitatea datelor publicate pe site . Utilizatorul este singurul raspunzator pentru actiunile sale.Acesta are posibilitatea de a alege daca publica/introduce sau nu date care pot fi considerate cu caracter personal si de asemeni poate sterge oricand va crede de cuviinta toate datele.

 

ATENTIE!!! S.C. European Autohouse S.R.L. prin www.orice-oricum.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. Orice-oricum.ro nu garanteaza in niciun fel pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte ale produselor prezente pe site, acestea revenind exclusiv in sarcina vanzatorului si/sau utilizatorului.

 

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU  TERMENII SI CONDITIILE, NU COMPLETATI FORMULARUL DE INREGISTRARE,NU PUBLICATI ANUNTURI, NU VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA.


2.Scopul urmarit

 

     Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de S.C. European Autohouse S.R.L. prin intermediul site-ului orice-oricum.ro persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii , anunturi matrimoniale ,etc  conform categoriilor afisate pe site si are valoarea unui contract semnat de parti.

 

Pagina orice-oricum.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective,S.C. European Autohouse S.R.L. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in pagina orice-oricum.ro este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat S.C. European Autohouse S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe pagina orice-oricum.ro, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

 

Intregul continut al paginii orice-oricum.ro incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. European Autohouse S.R.L. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor paginii orice-oricum.ro, fiind protejate ca atare conform legii. Prin publicarea anunturilor pe www.orice-oricum.ro ,utilizatorul isi da acceptul in mod expres ca furnizorul sa poata folosi si republica anunturile postate de utilizator si pe alte site-uri partenere fara notificarea prealabila a utilizatorului. Preluarea de catre terti a oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

 


3.Parti.Data.Definitii.Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:


 

       Parti :Furnizor -SC European Autohouse SRL si Utilizator- orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina precum si orice  persoana fizica autorizata si/sau persoana juridica sau asimilate acestora care achizitioneaza servicii furnizate de S.C. European Autohouse S.R.L.prin intermediul paginii orice-oricum.ro.

         Data:Este momentul in care un utlizator publica un anunt pe site,creaza un cont de utilizator sau acceseaza siteul orice-oricum.ro;

 

Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

                   Pagina orice-oricum.ro - site-ul orice-oricum.ro , inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul orice-oricum.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

                  Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza pagina orice-oricum.ro fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau serviciile furnizate prin intermediul Paginii orice-oricum.ro; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de S.C. European Autohouse  S.R.L.prin intermediul Paginii orice-oricum.ro.

                   Furnizor-S.C. European Autohouse S.R.L.- societatea comerciala S.C. European Autohouse S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Iasi sos.Nicoliana, nr.70 , e-mail: all_contacts@yahoo.com.

              Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre S.C. European Autohouse S.R.L. prin intermediul Paginii orice-oricum.ro cu privire la vanzarea ,donarea,prestarea de servicii,anunturi matrimoniale sau inchirierea unui Produs,etc.

                 Termeni si Conditii - prevederile din acest document, create de S.C. European Autohouse S.R.L. care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii Paginii orice-oricum.ro, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de S.C. European Autohouse S.R.L. prin intermediul Paginii orice-oricum.ro si are valoare unui contract.

                    Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Pagina orice-oricum.ro.

 


4.Aspecte Generale

 

 

     Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Pagina orice-oricum.ro, care sa contina:

                        -datele reale de contact ale Utilizatorului,

                        -descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului,

                        -pretul daca este cazul

Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

 

Procedura postarii unui Anunt pe Pagina orice-oricum.ro este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe Pagina orice-oricum.ro.

 

Valabilitatea unui anunt este in mod normal de 7-30 zile cu posibilitatea de prelungire, dar poate fi modificata de furnizor in functie de categorii , promovari ,etc oricand va considera de cuviinta fara notificarea prealabila.

 

Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 


5.Drepturile si Obligatiile Furnizorului

 

     Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Paginii orice-oricum.ro care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

 

Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Paginii orice-oricum.ro sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe pagina orice-oricum.ro de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe pagina orice-oricum.ro.

 

Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca pagina orice-oricum.ro va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

 

Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

 

Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.

 

Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul paginii orice-oricum.ro.

 

Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. Deasemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.

 

Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de pagina orice-oricum.ro, in afara Anunturilor publicate pe site de catre Utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.

 

Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

 

Potrivit legislatiei in vigoare Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Paginii orice-oricum.ro in cazul acesta le detecteaza.

 

Compania S.C. European Autohouse S.R.L. prin pagina sa orice-oricum.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate in prezentul document. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

 

 

6.Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

 

     Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie sau fara a fi inregistrat in momentul in care va  anuntul devine public.

 

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

 

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

 

Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului catre Furnizor spre publicare pe Pagina orice-oricum.ro prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

 

In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Pagina orice-oricum.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

 

 

7.Verificarea/Moderarea Anunturilor

 

     Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Pagina orice-oricum.ro de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.).De asemeni vor fi inlaturate atat manual cat si automat de catre site anunturile care contin anumite cuvinte si care puse intr-un anumit context contravin legilor in vigoare.Atentie !!!! Pentru nerespectarea prezentului articol vi se poate interzice accesul definitiv la acest site atat manual de catre administratorii site-ului cat si automat de catre sistem.

Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.

Un Anunt este valabil pentru un singur Produs.

Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

 

Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:

 

           -droguri si derivate ale acestora;

           -alcool si bauturi alcoolice;

           -tigari si produse pe baza de tutun;

           -servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare;

           -bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni;

           -bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana;

           -bunuri inexistente;

           -animale pe cale de disparitie;

           -sex platit;

           -produse contrafacute sau replici;

           -materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde);

           -muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala;

           -lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma;

           -servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare.(exceptie fac anunturile din  activitati legale referitoare la activitatile de imprumut);

           -produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante;

           -organe umane;

           -arme din categoria armelor şi muniţii letale/neletale (arme militare, arme de vânătoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colecţie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, săbii, spade, florete, pumnale, cuţite, şişuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bâte, măciuci şi bastoane telescopice);

           -arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor;

           -nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri in descrierea anuntului.Acestea pot fi publicate in sectiunile speciale prevazute de furnizor contra cost;

           -nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu produsul / serviciul oferit);

           -nu pot fi publicate anunturi in alta limbi decat cele pe care siteul le agreaza si sunt prezentate la sectiune "Limbi"sau care contin un limbaj necorespunzator;

           -nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa decat daca este specificat in mod expres pretul pe minut;

           -nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat;

In situatia in care un anunt promovat este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile site-ului orice-oricum.ro. Utilizatorul va primi in contul de pe site, credit echivalent cu pretul achitat pentru promovare. Acest credit va putea fi folosit doar pentru promovarea unuia sau mai multor anunturi, care respecta Termenii si Conditiile, pe site si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui  sau creditul aferent.

In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Pagina orice-oricum.ro in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

Numarul maxim de anunturi care pot fi postate in contul unui Utilizator al site-ului orice-oricum.ro este NELIMITAT.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Pagina orice-oricum.ro (inclusiv cele promovate si platite), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

                         -fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau inadvertentele constatate;

                         -fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina orice-oricum.ro

In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Pagina orice-oricum.ro, atunci Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.

 

8.Promovarea Anunturilor , Linkuri promovate si Publicitate

 

      Orice Anunt , Link, Banner postat pe Pagina orice-oricum.ro direct de catre Utilizator poate fi promovat conform prezentului articol contra cost . Utilizatorul este nevoit sa cumpere credite pentru a putea folosi serviciile prevazute in prezentul articol.

 

Promovarea utilizatorului sau  anuntului sa poate face numai contra cost  si consta in (exceptie fac serviciile oferite gratuit in prezentul document):

-evidentiere sa in lista cu textul promovat;

-evidentiere sa in lista, cu alta culoare fata de celelalte Anunturi sau semne distincte in diferite sectiuni ale siteului cu prioritate fata de anunturile publicate gratuit ;

-includerea anuntului in galeria de Anunturi promovate (unde sunt afisate aleatoriu pe fiecare pagina ,in diferite sectiuni si prioritar  fata de anunturile gratuite );

-promovarea prin link youtube;

-promovarea link-ului facebook;

-promovarea propiului link website;

-promovare banner;

 

Utilizatorul poate adauga linkuri catre alte siteuri si publicitate pe site conform regulilor impuse de furnizor contra cost .

 

Preturile pentru promovare sunt exprimate in credite sunt  prezentate in contul utilizatorului  inaintea efecuarii platii pentru promovare si in cosul de cumparaturi al utilizatorului cu un cont activ. Valoarea unui credit este de 0,1 EUR (ex.10 credite= 1 EUR)

 

Promovarea este valabila pentru un singur anunt,un singur link sau un singur banner de publicitate  pe o perioada incepind cu 7 pana la 30 zile la fiecare plata. Zilele ramase nu se reporteaza si nu pot fi utilizate pentru promovarea unui produs diferit.

 

9.Preturi. Modalitati de plata

 

 

      Preturile pentru serviciile oferite de Furnizor sunt definite in separat pentru fiecare anunt ,link sau banner si sunt exprimate in credite.

 

In cazul in care plata a fost efectuata, Anuntul va fi promovat pe Pagina orice-oricum.ro in maxim 1 ora de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.

 

Plata in pagina orice-oricum.ro se poate face prin card online pentru cumpararea de credite ce pot fi folosite pentru promovare conform art.8 al prezentului document .In curand veti putea cumpara credite si  prin sms cu suprataxa .

 

Datele necesare efectuarii platii prin SMS vor fi furnizate Utilizatorului dupa completarea si salvarea formularului de creare a unui Anunt. SMS-urile care vor contine alte date decat cele specificate expres de catre Furnizor in vederea efectuarii platii nu vor duce la promovarea Anuntului deoarece nu pot fi prelucrate de catre Furnizor, astfel incat se va considera in mod automat ca Utilizatorul nu a achitat pretul publicarii Anuntului conform Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul nu va putea solicita Furnizorului rambursarea oricaror sume achitate prin SMS in cazul in care plata publicarii Anuntului nu a putut fi confirmata Furnizorului datorita unei culpe din partea Utilizatorului in introducerea elementelor de identificare a platii si transmiterea SMS-ului de plata conform instructiunilor Furnizorului.

 

Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de firma care proceseaza aceste date, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina catre care va fi redirectionat Utilizatorul.

 

Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

 

Plata pentru serviciul de Promovare al anuntului pe orice-oricum.ro se realizeaza astfel:

            -Daca metoda de plata selectata este online, prin card bancar: in euro, la cursul  afisat in pagina de plata a procesatorului de plati .

            -Daca metoda de plata este prin SMS, prin cartela PrePay: plata se retine din creditul in EUR disponibil in contul cartelei.

          -Daca metoda de plata este prin SMS, prin abonament telefonic: plata va fi afisata in RON pe urmatoarea factura de plata catre operatorul de telefonie mobila (Orange, Vodafone, Telekom), la cursul de schimb specificat de acesta.

            -Daca metoda de plata este prin Paypal plata se retine la cursul afisat de acest operator.

 


10.Legea aplicabila. Litigii. Acceptarea termenilor si conditiilor

 

       -Drepturile si obligatiile partilor,amintite  in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare. Parte integranta din prezentul document fac parte si sectiunile "confidentialitate", "preturi si credite","promovare" , "ajutor","descarca aplicatiile" si "regulment tombola(daca este cazul)"publicate pe site.

       -Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionate de instantele competente din raza sediului furnizorului.

       -Noi  părțile prevazute la punctul 3 consimtim în mod liber, cu bună știință și în mod expres la acceptarea termenilor si conditiilor ca fiind contractul dintre parti.