Preturi si Credite

1.Postarea ANUNTURILOR

 

 Postare anunturilor simple este GRATUITA. 

 

2.Sectiunea Publicitate

 

Publicitatea pe  site este o combinatie de credite intre locatia acesteia si numarul de zile pentru aparitie. Atentie publicitatea trebuie aprobata de administratorul siteului. In caz de de respingere creditele sunt returnate utilizatorului. Credite sunt afisate in mod corespunzator inainte de publicarea bannerului in contul utilizatorului.

 

 

3.Anunturi TOP (PROMOVATE), Mutati in top anunturi,Evidentiati anuntul

 

Mareste-ti sansele de succes folosind produsele de promovare(anuturi promovate, mutati in top anunturi, evidentiati anuntul)!

Preturile in credite sunt afisate in mod corespunzator inainte de promovarea anuntului in cosul utilizatorului. Promovarea anuntului , evidentierea cu un alt design sau daca anuntul tau va fi afisat deasupra anunturilor simple va va aduce mai multe vizualizari si in concluzie mai multe sanse de a vinde mai rapid. De asemeni poti alege si promovarea directa cand publici un anunt nou . Numarul de credite va fi afisat inainte de publicarea acestuia dar va trebui selectata (bifata) casuta corespunzatoare  pentru promovarea .

ALEGE PROMOVAREA , EVIDENTIEREA SAU MUTAREA IN TOP A ANUNTULUI  !!!!

Pretul este afisat in credite in cosul de cumparaturi .

 

4. Reactualizarea anuturilor (repostarea anunturilor)

 

 Reacturalizeaza anunturilor inainte de expiare duce la postarea acestuia in prima pagina. In acest mod vizitatorii pot gasi mai usor anuntul dumneavoastra.
 Reactualizarea anunturilor este GRATUITA dupa ce acestea sunt expirate.
 Reactualizarea anunturilor inainte de expirare costa, iar pretul este afisat in cosul de cumparaturi in credite.
 Reactualizarea automata a anunturilor inainte de expirare costa ,iar pretul este afisat in cosul de cumparaturi in credite .

 

  • 5.Sectiunea PROMOVEAZA-TE( Acum disponibila )

  Link youtube

  Link facebook

  Link catre prorpiul site

  Banner pe site - este afisat in diferite sectiuni ale acestuia

 

6. Activarea anunturilor 

 

 Activarea anunturilor dupa ce acestea au fost dezactivate de utilizator este GRATUITA. Anunturile dezactivate devin inactive si pot fi activate la dorinta utilizatorului.

 

7. Valoare credite

 

 Un credit are valoarea de o,1 EUR.

EX: 10 credite = 1 EUR